Info over Avalanche crypto

Avalanche is een netwerk of blockchain die populair wordt in het cryptolandschap. De AVAX is de token die benodigd is om het protocol van Avalanche goed te laten werken. Maar wat is Avalanche precies en wat zijn voordelen en pluspunten aan Avalanche? Met dit artikel vertellen we het je en laten we je onafhankelijk kennismaken met de kracht van Avalanche en de AVAX munt. Zo beslis jij of Avalanche een netwerk betreft die je moet blijven volgen en of AVAX een cryptomunt is welke je in je portfolio wilt hebben.

Ontwikkelaars

Avalanche is geproduceerd door Ava Labs, een team dat bestaat uit de meest slimme personen in cryptoland. De leden staan mondiaal bekend om hun verdiensten in de economie, het rechtssysteem en de computer science en hun samenwerking met imposante bedrijven, waaronder Morgan Stanley, NASA en Alphabet. Emin Gün Sirer is de directeur van Avalanche, die afstudeerde in computer science en sinds het jaar 2001 werkt in New York. Hij werkte onder meer mee aan het opschalen van Bitcoin en heeft dus de nodige ervaring. Financieel directeur (CFO) is niemand minder dan Chris Lavery, die eerder al de leiding had over projecten en binnen Ava Labs bekend staat om zijn focus.

Wat is Avalanche?

Avalanche beschikt over een netwerk dat zich van andere blockchains laat verschillen door feitelijk drie verschillende blockchain netwerken te kruisen. Zodoende maken zij het beste van het beste en dat biedt kansen. Door de grootste voordelen van Polkadot, Bitcoin en Ethereum samen te voegen, creëerde Ava Labs met haar blockchain een uiterst krachtig vehikel waarop transacties en betalingen heel snel te doen zijn, de kosten relatief laag te houden zijn en veiligheid en privacy geboden blijven. Iedere seconde kunnen via Avalanche blockchain 6500 transacties gedaan worden die nog geen 2 seconden duren. Dat geschiedt tegen lage fees. Ook het gebruik van nodes wordt ook als een grote pré gezien. Het succes van het platform als blockchain netwerk bewijst zich door het toenemende aantal projecten die op de blockchain worden gepresenteerd.

AVAX coin

Om haar netwerk gesmeerd te laten lopen is er uiteraard een crypto munt gemaakt. Bij Avalanche is dat de AVAX coin geworden, die je kunt kopen middels reguliere beurzen. Dat AVAX een goede investering was is terug te zien in de astronomische groei die AVAX heeft doorgemaakt. Wie nog twijfelt moet begrijpen dat de AVAX coin de sleutel is om deel te nemen aan Avalanches blockchain. Een vaak gehoorde vorm van gebruikname aan de blockchain van AVAX is door in nodes te investeren. Zo stel je je computer of device beschikbaar om transacties op de blockchain te beoordelen. Voor die beoordeling word je beloond in AVAX cryptomunten of in specifieke, node crypto coins.

Slot

Avalanche is een netwerk die de voordelen van Bitcoin, Ethereum en Polkadot samenvoegt in een eigen blockchain. Deze blockchain draait op de AVAX coin . Die crypto is een goede belegging gebleken. AVAX wordt ook gebruikt om deel te kunnen nemen aan de vele projecten die op de blockchain van Avalanche gestart zijn. Nodes spelen ook een rol. Die maken een zeer belangrijk onderdeel uit van de projecten en geven een mooie kans voor in de toekomst.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s